16. juli 2011

Dag 2 av USA-turen

En av få skyer denne dagen

Etter å ha sovet godt den første natten, skulle vi bare bruke dagen til å slappe av og bli kjent i området. Mens de andre stelte seg (og sov fortsatt) tok jeg en tur ut og fant den lokale butikken. Den var faktisk ganske stor og har et utvalg vi ikke har i Norge. Jeg kjøpte inn forkost og noget attåt som vi skulle kose oss med ved bassenget. Huset vi har leid ligger i et stort inngjerdet område med sikkert 100 hus og leiligheter. Veldig stille og rolig, men med masse turister allikevel.

Tirsdag morgen var det allerede 30 grader og vi hadde planer om en lang dag ved bassenget med bading, soling og bare avslappning. Etter frokost dro vi til bassengområdet som ligger ved inngangen til området med resepsjon, en liten butikk, treningssenter, restuarant og spa.
Og det som møtte oss var helt fantastisk!
Flott bassengområde med badebasseng og "lazy river"
Her skulle vi virkelig få kost oss og slikket sol. Vi smurte oss behørlig med nok solkrem med høy faktor, og la oss tilrette. Det vil si vi voksne gjorde det, mens barna føk avgårde rett i bassenget. Men det tok ikke lang tid før også vi måtte ta en dukkert. Det var sykt varmt i solen, nesten 40 grader, og vindstille. Men etter en rask avkjøling, var det å benke seg til igjen.
Badenymfene mine

Ser det ikke deilig ut?

"Lazy river" som Amalie nå omtrent bor i

Etter en flott formiddag, dro vi til huset og laget en lett lunsj før turen igjen gikk til bassenget. Men nå tok det ikke lang tid før vi var mette av sol og bading. Det tar ganske på en sliten norsk kropp med jet-lag så mye sol på en dag. Så vi pakket snippesken, dro tilbake til huset og skiftet og satte kursen mot Orlando. Der endte vi opp på "Mall of Millennia" og den nye opplevelsen med å gå i et amerikansk kjøpesenter. Det var vel ikke sørlig overraskende at alle fant seg godt til rette i dette miljøet. Vi hadde ikke store planer om shopping, men noen småting ble det allikevel. Et flott senter er det, og vi drar gjerne tilbake dit.

Vi ble der faktisk hetl til det stengte, og da dro vi rett til et sted vi kjente fra før: TGIF. Like greit at vi tar det sikre først! Så etter enda noen timer kunne vi legge oss mette og med smil om munnen. Dette hadde vært en fantasisk første ordentlige feriedag

 Men noe malurt var det i begeret allikvel. Det viste seg at solkremen jeg hadde brukt ikke var vannfast! Det gjorde at jeg ble litt solbrent både på ryggen og magen, men overraskende ikke på hodet eller i ansiktet. Men sånt får man bare regne med når solen står rett over hodet på en.Og siden vi også nå skulle tre dager med parkbesøk, kunne det meste av kroppen få litt hvile fra solen.

Føg med, det vil komme flere oppdateringer om turen på Wilhelms Widunderlige Werden!

Ingen kommentarer: