12. januar 2009

A must have situation!

En god venn av meg pleier innimellom å sende meg en mail med overskriften "A must have situation just occurred!". Han er en like stor gadget-frik som meg og kommer over mange flotte og ofte rare produkter. Enten dreier det seg om BMW'er eller tilleggsutstyr til disse, siden han er rimelig hekta på de bayerske kjøretøyene, eller så dreier det seg om gadgets som han mener vi ikke klarer å leve uten. Men noen ganger når han er i det humoristiske og sarkastiske hjørnet, sender han meg linker og bilder til produkter menneskeheten virkelig IKKE trenger. Noen er virkelig morsomme, andre lurer man bare på hva i he.... skal man med denne???

Og gadgets har blitt veldig populært de siste årene siden det har poppet opp flere norske siter som Gadget.no, BoysStuff.no. Og så må man ikke glemme Dingz.no som skriver om dingser på norsk.

Men det er de utenlandske sitene som ruler. Engadget er den ultimate siten som alltid har det siste av det siste i de nyttige gadgetene fra de store produsentene. Gizmodo derimot holder deg oppdatert både på det seriøse, men også på det kule, morsomme og av og til banale. En av de casene som er både på Engadget og Gizmodo og som jeg synes er superfestlig er

harseleringen over at Sonys VAIO er en lomme-PC. Se selv hvorfor...

På siter som "As Seen On TV", "I Want One Of Those", "Ministry of Gadgets" og "Think Geek" finner du helt sikkert noe som du aldri i verden har verken sett eller skjønner hvorfor noen vil ha. Men kreativt, det er det! Og for dere jenter: Her er en egen site for gadgets til dere, "Shiny Shiny"! (Det er til og med et menyvalg som heter "Naughty Toys", så kan dere jo tenke dere hva det dreier seg om...)

Jaja, det er ikke lite man kan finne der ute i Wilhelms Widunderlige Werden.

Ingen kommentarer: